'T SNACKIE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Snackie. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 19:48 Snack en patat was goed. Pindasaus slecht. Ipv een broodje shoarma heb ik 2 zachte puntjes gekregen zonder overleg. En de box shoarma was droog dus niet te eten. Eerdere bestellingen waren veel beter.....
2 jun 2024 om 9:07 ik snap al die negatieve reacties niet zo... Bezorger was snel, aardig, en eten was goed...
27 mei 2024 om 22:07 Verkeerde bestelling
20 mei 2024 om 8:14 De eerste en deaatste keer!!!! Duurde zolang, eten was zou koud. Frietjes waren niet gaar. Heb geen saus gehad. Wel om gevraagd. Eten was niet te vreten!!!
13 mei 2024 om 1:17 Het duurde bijna twee uur voordat het aankwam. Het eten was koud/lauw. Overduidelijk opgewarmd in een magnetron. Frietjes waren ook nog eens van geknabbeld en het broodje was niet gaar/ bedorven sla. Niet aan te raden
10 mei 2024 om 18:41 Ik wachtte 2 uur, maar het was niet de schuld van de leverancier, het was de schuld van het restaurant, het eten was goed,maar praktisch koud.
10 mei 2024 om 0:53 Eten was koud en laat. Kapsalon was geen kapsalen er zag geen saus op en geen groente. Het bakje was maar tot de helft gevult met wat frietjes en 20 gram shawarma bij een grote kapsalon
2 mei 2024 om 1:20 Alles was koud en ook nog eens beeld te laat bezorgd ga morgen graag langs om me geld terug te halen
29 apr 2024 om 9:28 Kk verrotte tent bestelde een broodje kipshoarma. Bellen ze dat ze geen kip hebben geen kipfilet. Ga akkoord met een kipburger met patatje pinda. Geen salade op burger (wel om gevraagd) mis pinda op patat. Geen salade turkse pizza. Kansloos
29 apr 2024 om 1:17 Every time late, Every time cold food, Every time they forget something(Drink, sauce).Not recommended at all.
27 apr 2024 om 9:52 We zijn er ziek van geworden we bestellen hier nooit meer.
17 apr 2024 om 0:39 Food is ok but every time they forget something, last time was the sauces (which I pay extra of course) this time the drink..... I don't think I'm ordering from there again.